FOOD AT WORK ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 47 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Food at Work Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

15 okt 2022 om 20:59 Erg lekker, maar in de pita is de (optionele) vegan shoarma wel overheersend. Ook vereist het wat handigheid om een gevulde pita in een kegelvorm te eten. Bowls zijn erg lekker.
30 sep 2022 om 20:01 Super heerlijke gezonde maaltijd!
5 sep 2022 om 21:08 Eten was er lekker, alleen had ik een salade met couscous besteld en waren ze de couscous vergeten, dus had nog wel wat trek na gebrek aan koolhydraten
30 dec 2021 om 22:32 Lekker eten voor een goede prijs. Wel jammer dat je de aubergine mousse niet echt kan proeven in de Pita Marrakech. Sowieso zou er naar verouding wel meer groente in mogen ipv vegan shoarma, want die is erg overheersend
17 dec 2021 om 21:07 Top, snel en lekker
3 dec 2021 om 19:06 De temperatuur van het gerecht was slecht. Het was niet warm. De sla was lekker. Advies glimmende aluminiumfolie moet aan de binnenkant zitten, want die houdt de warmte tegen. Ik begrijp niet waarom men niet let op de warmte van de maaltijd.
24 nov 2021 om 15:42 The Bethlehem pita was really great, very tasty! I also ordered a bowl which was ok for the price. The brownie is a scam though. :) Small & basic, looked like smth bought from the supermarket but I paid 4.5 euros for it...
16 nov 2021 om 14:45 Heerlijk eten voor de hongerige vegetariër
14 nov 2021 om 22:44 Fantastic food
5 nov 2021 om 15:07 netjes verpakt en goede kwaliteit. er zat wel jalepeño in wat niet bij de ingrediënten stond vd Valencia. plus ander drankje dan besteld. dat is niet ok aangezien ik niet van heet hou en niet van rooibos.
30 okt 2021 om 8:48 Super lekkere pita’s, zeker een aanrader!
16 okt 2021 om 23:00 Smaak vh eten zeer goed! Wat wel fijn zou zijn, is als de ingrediënten wat meer gemixed in de pita zouden worden gedaan. Nu begin je met een hap sla, dan een paar happen ui etc en onderaan kom je de falafel tegen. Meer gemengd zou top zijn!